Jouw mening is waardevol

juni 15, 2016  by Admin  •  Geen categorie Inspiratie momenten

Wat anderen vertellen over Ingspire.nl

 • Ik wil Ingspire bedanken voor de inspirerende teksten en voor het boek 'Je ware thuis'...
  Esther
  Omgangskunde docent
  Esther
  Omgangskunde docent

  Ik wil Ingspire bedanken voor de inspirerende teksten en voor het boek 'je ware thuis'. Ik stuitte op nummer 358; 'Zoveel redenen om gelukkig te zijn'...

 • Awesome! Levensmotto: Wees jezelf en laat je kaars niet uitblazen door andere mensen
  Tessa
  Tessa

  Spreuk: Wees jezelf, die reist het langste met je meeLEVENSMOTTO: 
  Wees jezelf en laat je kaars niet uitblazen door andere mensen

  Awesome!

 • Dank ook voor de krachtige wijsheden die we telkens mogen ontvangen!
  Saskia
  Saskia
 • Via Ingspire word ik echt geïnspireerd!! Mooie herkenbare spreuken die je kunnen raken als persoon. Er zijn vele die mij raken en je vooruit kunnen helpen. Keep up the good work- ik kijk weer uit naar de volgende spreuk!!
  Christel
  Christel

  Quote: Je kunt beter een nachtje slapen over wat je wilt doen, dan wakker liggen over wat je gedaan hebtVia Ingspire word ik echt geïnspireerd!! Mooie herkenbare spreuken die je kunnen raken als persoon. Er zijn vele die mij raken en je vooruit kunnen helpen. Een paar spreuken die mij aanspreken:

  Keep up the good work- ik kijk weer uit naar de volgende spreuk!! 

 • Geen mooiere woorden dan gemeende woorden zoals die van Ingspire. Ik gebruik ze zelf en stuur ze de wereld door per mail en in mijn blog als steun en inspiratie
  Dorothé Jansen
  Dorothé Jansen

  LEVENSMOTTO: 'Zijn is veranderen..'

  Geen mooiere woorden dan gemeende woorden zoals die van Ingspire. Ik gebruik ze zelf en stuur ze de wereld door per mail en in mijn blog als steun en inspiratie. Helpende woorden veranderen met je mee heb ik ontdekt!

 • Ingspire.nl is een site die mij positieve energie kan geven. De spreuken en wijsheden, die regelmatig issues van het leven zo pakkend kunnen beschrijven, dat het weer logisch is. Of juist gedachten geven om over na te denken en door te geven. En dan natuurlijk de prachtige geschenken uit de shop waar ik al veel mensen blij mee heb verrast. - Judith
  Judith
  Judith

  Mijn favoriete spirituele quote:

  Nu is het enige moment. Hoe we ermee omgaan schept de toekomst

 • Prachtige spreuken die je rust en warmte geven en je ook echt vanbinnen weten te raken!
  Mariska
  Mariska

  Citaat Jon Kabat-Zinn: Je bent al perfect inclusief al je imperfectiesLEVENSMOTTO: Je bent al perfect, inclusief al je imperfecties!

  Alles wat je meemaakt, maakt je tot wie je bent, fouten, ervaringen, herinneringen, lot, eigenschappen enz.  Prachtige spreuken die je rust en warmte geven en je ook echt vanbinnen weten te raken! 
 • Dankjewel voor al je wijsheid en voeding!
  Lieke
  Lieke
 • Zoveel mooie spreuken gelezen die emotioneel ook binnenkomen. Ingspire heeft mij inspiratie gegeven om te schrijven.
  Connie
  Connie

  Levensmotto: Voel het leven dat gedragen wordt door jezelf

  Via Google heb ik deze site ontdekt en heb er zoveel mooie spreuken gelezen die een waarheid als een koe zijn en die emotioneel ook binnenkomen. "Een waardevol leven is een verzameling van dankbare momenten" is mijn favoriete spreuk van Ingspire. Ingspire heeft mij inspiratie gegeven om te schrijven. Wens jullie veel succes met deze mooie site!

 • Mooie site met positieve uitstraling. Fijn om eens te lezen, delen en ervaren en op minder leuke dagen een dosis inspiratie op te doen en mijn dag een positieve draai te geven! bij deze 5 sterren voor Ingspire ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
  Anne Isabel
  Anne Isabel

  Spreuk over Liefde en Delen van AnneMooie site met positieve uitstraling. Fijn om eens te lezen, delen en ervaren en op minder leuke dagen een dosis inspiratie op te doen en mijn dag een positieve draai te geven! Onlangs ook nog twee kaartjes gewonnen voor een beurs; mijn vriendin en ik zijn helemaal happy en gaan er heerlijk genieten!

  Ik kan de rating niet aanvinken om een of andere reden, maar bij deze 5 sterren voor Ingspire                                        ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 • Fantastische site. Ingspire is de verzamelplaats van inspirerende verhalen, films en tips. Met plezier bezoek ik de site regelmatig.
  Steven Geldof
  Ik geef Ingspire:

  Lichtpuntjes: soms zijn ze groot, soms zijn ze klein, Je hoeft ze niet te zoeken want je kunt ze ook zijn - ingspireLEVENSMOTTO: 
  Lichtpuntjes, soms zijn ze groot soms zijn ze klein. Je hoeft ze niet te zoeken, je kunt ze ook zijn

  Fantastische site. Ingspire is de verzamelplaats van inspirerende verhalen, films en tips. Met plezier bezoek ik de site regelmatig.

  Met vriendelijke groet,
  Steven Geldof | Inspirerende Hutspot

 • Ik wil je via deze weg bedanken voor de inspirerende teksten
  Esther
  Omgangskunde docent
  Esther
  Omgangskunde docent

  Ik wil je via deze weg bedanken voor de inspirerende teksten en voor het boek 'je ware thuis'. Ik stuitte op nummer 358; 'Zoveel redenen om gelukkig te zijn'... 

 • Had boekje ETEN (de mindfulness Essentials) gewonnen bij actie. Zeer blij mee en welkom want in de vakantie verslonden! Hoop dat velen dit boekje lezen en gaan gebruiken! Inge, bedankt! Mijn motto...
  Jan-willem
  Jan-willem

  MIJN MOTTO: Leef nu!

  inspiratie rust relaxen review ingspireEr is misschien wel geen later!

  Had boekje ETEN (de mindfulness Essentials) gewonnen bij actie. Zeer blij mee en welkom want in de vakantie verslonden! Nu nog starten;-)

  Quote uit het boekje ETEN: Hoeveel is genoeg?

  Alles over mindfulness en mindful eten | www.ingspire.nlDat is voor mij altijd een vraag die me bij blijft. Eten doen we zonder emotie, zonder na te denken, op onze telefoon,voor de tv of onze tablet. Gewoon naar binnen werken om klaar te zijn met eten. Ontbijten is niet om krachten op te doen voor de dag(mooi meegenomen) maar om te ontbijten! Met aandacht bij alles zijn en niet al nadenken over wat straks te doen, daar heb je de hele dag nog voor. Denkwijze is wel een aanpassing maar zeer de moeite waard!!
  Hoop dat velen dit boekje lezen en gaan gebruiken! Inge, bedankt!

 • Ingspire is een geweldig mooi initiatief om prachtige dingen te verspreiden waar mensen echt iets aan hebben en in hun leven kunnen toepassen.
  Barbara Miller en Charles van Veen
  Barbara Miller en Charles van Veen

  MIJN LEVENSMOTTO IS: Leef in Liefde met alles wat leeft

  Ingspire is een geweldig mooi initiatief om prachtige dingen te verspreiden waar mensen echt iets aan hebben en in hun leven kunnen toepassen. Ik deel veel dingen van Ingspire op een community pagina die gaat over Praktische Spiritualiteit en daar krijgen ze vele likes van de bezoekers die de posts lezen. 

 • Erg mooie spreuken waar ik mezelf erg in herken!Kijk elke keer weer uit naar de volgende. Ingspire heeft de mooiste spreuken voor elke vorm van emotie en geeft me kracht en kan me daarin voelen. Ga zo door!
  Marleen
  Marleen

  Laat gaan wat was, Accepteer wat is en Omarm wat komt - Citaat van Ingspire ©FAVORIETE QUOTE: Laat gaan wat was, accepteer wat is en omarm wat komt

  Erg mooie spreuken waar ik mezelf erg in herken!
  Kijk elke keer weer uit naar de volgende. Ingspire heeft de mooiste spreuken voor elke vorm van emotie en geeft me kracht en kan me daarin voelen. Ga zo door!

 • Geweldige site waar ik wekelijks inspiratie op doe. Ik heb al een aantal mooie spreuken gedeeld!
  Dina
  Coach
  Dina
  Coach

  Levensmotto: Pluk de Dag!

  Geweldige site waar ik wekelijks inspiratie op doe. Ik heb al een aantal mooie spreuken gedeeld!

 • 'Niets is wat het lijkt' is mijn levensmotto. Jullie site geeft veel stof tot nadenken en inspireert om (soms) mijn gedachtegang om te buigen. 😉 succes met jullie zeer inspirerende site!
  Marion
  Marion
 • De site is geweldig en er staan iedere keer weer prachtige en treffende spreuken op! Chapeau!!! Had de maaltijdbox gewonnen, ben er heel blij mee. Nieuwe inspiratie opdoen en gezonde en lekkere maaltijden bereiden.
  Petra Omloo
  Petra Omloo

  Ik blijf genieten van jullie site, met de vele inspirerende en opbeurende spreuken en teksten, geweldig.Mooi citaat: Een waardevol leven is een verandering van dankbare momenten - Ingspire ©

 • Een hele fijne site met inspirerende woorden! Elke keer weer een boost als ik het nodig heb! Een aanrader voor iedereen! 💗
  Mariska
  Mariska

  Spreuk: Op elk moment in ons leven hebben we een mogelijkheid om voor vrolijkheid te kiezenFAVORIETE QUOTE:

  Op elk moment in ons leven hebben we een mogelijkheid om voor vrolijkheid te kiezen

  Een hele fijne site met inspirerende woorden! Elke keer weer een boost als ik het nodig heb! Een aanrader voor iedereen! 💗

 • Ik vind de spreuken erg helder. Ik word er echt vrolijk van haal er elke keer wel iets positief's uit. Heerlijk vooral als ik een dipje heb. Top!!!
  Margaret Venema
  Margaret Venema

  Spreuk liefde is: De Liefde is ook iets mysterieus: hoe ,meer ze gedeeld wordt hoe meer ze zich vermenidvuldigt - Quote Paulo CoelhoIk heb liefde gekozen…

  Omdat liefde in ieder mens zit…
  En liefde een woord is wat we zo hard nodig zijn in elkaar en na elkaar…

  Ik vind de spreuken van Ingspire.nl erg helder. Ik word er echt vrolijk van haal er elke keer wel iets positief's uit. Heerlijk vooral als ik een dipje heb.

 • Wat een geweldige site! Spreuken en wijsheden op een ieder van toepassing. Soms om even pas op de plaats te maken, soms als steun in de rug. In alle gevallen positiviteit!
  Hetty
  Hetty
 • Een woord is genoeg; geweldig 🙂
  inge
  inge

  Inzicht: Moed en Vertrouwen zijn nodig om over de angst dat het misgaat, heen te stappen - Citaat van Ingspire ©Favoriete quote:  Moed en Vertrouwen zijn nodig om over de angst dat het misgaat heen te stappen.

  Dit citaat biedt mijzelf en mijn vriendin sterkte en steun om door te zetten vol moed en vertrouwen, na een moeilijke tijd. Leuke spreuken!

 • De quote: 'Je bent vrij als je je eigen waarden, dromen en talenten als compas gebruikt' heb ik geplaatst op de Facebook-pagina van mijn coachingspraktijk Praktijk Gaia. Bedankt mensen van Ingspire voor al het mooie werk.
  Margreet
  intuïtief Coach
  Margreet
  intuïtief Coach

  Spreuk: Je bent vrij als je je eigen waarden, dromen en talenten als compas gebruiktLevensmotto: Je bent vrij als je je eigen waarden, dromen en talenten als compas gebruikt

  Dit is de quote die ik geplaatst heb op de Facebook-pagina van mijn coachingspraktijk Praktijk Gaia. Ik vind het een prachtige quote!, vele mensen zijn zich vaak niet bewust van hun eigen waarden, laat staan dat ze weten wat hun talenten zijn. Ik adviseer mensen dan ook regelmatig om een lijstje op te stellen met hun verlangens en dromen. Ik doe dit namelijk zelf ook regelmatig en dat geeft een stuk helderheid van wat je wilt bereiken en hoe je daar door je eigen talenten kunt komen. Bedankt mensen van Ingspire voor het mooie werk.

 • Ik dank Inspire.nl voor alle mooie dingen die door hen verspreid worden. Hierdoor worden mooie zaadjes gepland die bij velen uit mogen groeien. Het is beter het goede te verspreiden. Hiermee maken we een mooiere wereld. Daar ik therapeut en mindfulness trainer ben, kan...
  Tineke
  Therapeut Mindfulness trainer
  Tineke
  Therapeut Mindfulness trainer

  Onlangs deed ik mee met de prijsvraag van Inspire.nl. Nou doe ik dat eigenlijk nooit, maar ik dacht: Doe eens gek. Je moest raden welke spreuk van spiritueel leider Thich Nhat Hanh was en kon daar het boek ‘Je ware thuis’ mee winnen. Ik was blij verrast dat ik gewonnen had en ben heel blij met het boekje.
  Daar ik therapeut en mindfulness trainer ben, kan ik de spreuken op deze manier doorgeven. Daarnaast neem ik de spreuken mee in mijn meditaties, waardoor ze op een diepere laag door kunnen werken.

  Ik dank Inspire.nl voor alle mooie dingen die door hen verspreid worden. Hierdoor worden mooie zaadjes gepland die bij velen uit mogen groeien. Het is beter het goede te verspreiden. Hiermee maken we een mooiere wereld. ~ Tineke Springer-Wilms

 • Zo nuchter als ik dacht te zijn, weten de mooie goed beschreven teksten me toch wel te inspireren om dicht bij mezelf te blijven.
  Monique
  Monique
 • Een tijdje geleden het boekje Mindfulness lopen gewonnen. Super om te lezen! De spreuken op de site geven mij positieve kracht en moed om door te gaan. Elke dag lees ik een spreuk. Mijn favoriete spreuk: Op het einde komt het altijd goed, en als het niet goed komt, is het nog niet het einde.
  Lotte
  Lotte

  Mijn favoriete spreuk:
  Quote: Op het einde komt het altijd goed, en als het niet goed komt, is het nog niet het einde

 • ik vind het heel bijzonder wat ik krijg toegestuurd. Je haalt er wat uit soms er lekker over nadenken soms delen. Mooi al die spreuken heb er iemand mee kunnen helpen top. Ik zou zeggen ga lekker door zo bedankt groet Jose
  Jose Vermolen
  Jose Vermolen

  LEVENSMOTTTO: Alles komt goed

  ik vind het heel bijzonder wat ik krijg toegestuurd. Je haalt er wat uit soms er lekker over nadenken soms delen. Ik zou zeggen ga lekker door zo bedankt groet Jose.

  Mijn favoriete spreuk is al heel mijn leven: Alles komt goed!!!

  P.s. ontzettend gaaf kort maar gemeend !!!succes groet jose

 • leer loslaten!!! Onderzoek je angsten. lees over 'controle', 'perfectionisme', 'gedachten' - en dat we niet zijn wat we denken...
  Liesbet
  Liesbet

  Mooie quote: In de Stilte van het denken Hoor je de antwoorden - Citaat van Ingspire.nl ©FAVORIETE INGSPIRE QUOTE:
  In de stilte van het denken, hoor je de antwoorden

  Het heeft een hele tijd geduurd vooraleer het stil(ler) werd. Veel oefenen ook! Deze spreuk is een goeie reminder voor mij om bewust te blijven van mijn gedachten en vooral!… er niet altijd iets mee te willen doen. Kijken vanop een afstand en zonder oordeel. Ik blijf goed luisteren naar de antwoorden

  ONTSPAN! wandel in de natuur... ADEM!!!
  Geniet van het NU. Neem tijd voor yoga. Doe een bodyscan voor het slapen gaan. Drink thee ipv alcohol. Praat minder en luister meer. Probeer de kracht van stilte te ervaren. VOEL!

 • Sommige spreuken komen echt op het juiste moment en geven het gevoel: je bent niet alleen!
  Els
  Els

  Levensmotto:

  Gisteren is verleden tijd, Morgen is een mysterie, Vandaag is een cadeau, dat is waarom ze het Hier en Nu noemen

   

   

   

   


  Sommige spreuken komen echt op het juiste moment en geven het gevoel: je bent niet alleen! Ik heb de volgende ingspire spreuk gekozen omdat die momenteel in een relatieverbreking perfect past: 'laat komen wat komt, laat gaan wat gaat en zie wat er overblijft'

cog

Laat ook jouw beoordeling achter:

Onder alle inzendingen verloten we een mooie vriendschapsketting!

Form successfully submitted, thank you!
Name *
Email *
Rating *
Your message *

Comments:

 • Tessa 11 juli 2016 om 14:07

  Awesome

 • Lotte 12 september 2016 om 19:12

  Een tijdje geleden het boekje Mindfulness lopen gewonnen. Super om te lezen! De spreuken op de site geven mij positieve kracht en moed om door te gaan. Elke dag lees ik een spreuk.
  Mijn favoriete spreuk: Op het einde komt het altijd goed, en als het niet goed komt, is het nog niet het einde.

Leave a comment

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.