Inzicht Mindfulness: Als je de moed vindt dwars door de pijn te gaan..

oktober 2, 2016  by Admin  •  Mindfulness Spreuken die je kracht geven in zware tijden

Inzicht Mindfulness: Als je de moed vind om dwars door de pijn te gaan...| Citaat van Ingspire

Ademruimte creëren…

Ervaringsverhaal de OlifantMindfulness: Pijn en ademruimte creëren | bron ingspire.nl

“Gedurende de Mindfulness sessies belande ik op een punt waarop ik geconfronteerd werd met de onderdrukte pijn. Op het moment dat deze in alle intensiteit vrij kwam leerde ik deze helemaal te doorvoelen en toe te laten met milde aandacht. Niet bepaalt gemakkelijk!!

Op een gegeven moment merkte ik op dat het beklemmende drukkende gevoel (of dat een olifant met zijn volle gewicht op je borstkas staat, uhh zit) minder werd en er wat meer ademruimte ontstond; een gevoel dat de olifant niet op je borstkas zit maar half tegen je aan ligt. Nog steeds onaangenaam.. maar draaglijker.” – bron: Ingspire.nl

Coaching tip Mindfulness:

“Als je de moed vindt dwars door de pijn te gaan valt de last minder zwaar en ontstaat er ademruimte.
Mindfulness kan helpen bij acceptatie. Je leert dat de pijn komt en gaat door je gevoel en lichamelijke gewaarwordingen te erkennen en je aandacht te richten op de pijnvrije momenten als je mindful bent. Je vecht niet meer tegen de pijn” – Inge

Inspirerende leestips over Mindfulness

Cadeau tips Mindful leven

Waardeer jij dit inzicht? Deel deze met anderen en inspireer! Oh ja, vergeet niet www.ingspire.nl als bron er bij te vermelden.

Heb jij onze Mindfulness ketting al gezien?

Een mooie Mindfulness Mandala ketting met speciale betekenis. Leuk om als cadeautje te geven aan jezelf (!) of aan een vriendin.  Of als je een mindfulness praktijk, spiritueel centrum of meditatie studio hebt als reminder voor innerlijke rust en bewustwording aan cursisten die bij jouw lessen of een training hebben gevolgd.

.

Leave a comment

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.