Video inspiratie wall

Bekijk een video & laat je inspireren

[vc_single_image border_color=”grey” img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”250 x 200″ image=”1109″]

Mooi en inspirerend filmpje dat je gezien moet hebben en wat je raakt. Het gaat over de kracht van woorden. Je kan je wereld veranderen door je woorden te veranderen.

Adembenemende beelden die inspireren en verwonderen. Gemaakt door de bemanning van het Internationaal ruimtestation ISS. De muziek is van Howard Blake (“Walking in the Air”)

Waarom altijd zo positief? Het leven is toch niet altijd leuk? Hoe ga je om met tegenslag? David en Arjan (van 365 dgn succesvol) geven antwoord. Bekijk hier de bundeling van positieve spreuken.
Op openhartige en humoristische wijze verteld Herman Finkers over zijn ziekte leukemie. Hier kun je zijn quote De cursus Omgaan met Teleurstellingen gaat wederom niet door delen!
Inspirerende speech van Oprah Winfrey aan afgestudeerden van Havard over haar levenslessen en waardevolle opgedane inzichten die het hart raken. Moeite waard om het filmpje af te kijken!
Trailer van Louise L. Hays met Nederlandse ondertiteling over je kunt je leven helen en over de kracht van positieve gedachten (affirmaties). Quotes Louise Hays.
Viktor Frankl, een legendarische psychiater en holocaust overlevende die een krachtige én inspirerende boodschap deelt over het grootste geschenk die we aan anderen kunnen geven & de zoektocht naar de zin van het bestaan.
Ruim 7 miljoen mensen bekeken deze video met inspirerende teksten en spirituele inzichten die je tot nadenken aanzetten. Alles gebeurt met een reden...
"Belief" is een indrukwekkende én inspirerende documentaire van Oprah Winfrey over de spirituele zoektocht naar de zin van het bestaan en om te verbinden met iets groters dan onszelf. De oorsprong van diverse religies worden ontdekt en de kern van wat er echt toe doet.
[/vc_column_inner]

Welkom op Ingspire


NIEUW - Zingeving in tijden van het Coronavirus Binnenkort! - Zingeving cursussen

Geïnspireerd blijven?

Ik wil zinvolle inspiratie over: *

Volg je ons ook al?

Menu
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.