Inspiratie evenementen, festivals & workshops in 2017

juli 22, 2014  by Admin  •  Geen categorie

Wil je genieten en 2017 ook weer geïnspireerd raken? Bezoek dan een van onderstaande inspirerende Festivals, Beurzen, Lezingen, Retraites of Workshops op het gebied van Lifestyle & Mindstyle!  Wij hebben de leukste voor jou geselecteerd.

Persoonlijke groei & happiness!


Inspirerende evenementen en activiteiten op het gebied van zingeving, persoonlijke ontwikkeling, persoonlijke groei en bewustwording. Om je hart te volgen en inspiratie te delen.

Inspiratie festivals, beurzen & workshops. Laat je inspireren!
Inspiratie evenement LOVE FOR LIFE
Love for Life event - evenement voor Food, Body & Mind.
Het lifestyle event voor een bewustere levensstijl en meer balans! Met Try-outs, workouts, workshops en inspiratiesessies op het gebied van sport, wellness, meditatie, yoga, mindfulness, gezond eten en reizen.
Datum nog onbekend (juni 2017)
LOCATIE: Jaarbeurs | Utrecht
PRIJS: inschrijving nog niet geopend

Ontdek meer en bestel je LOVE FOR LIFE kaartjes!
Happinez Festival 2017 | inspiratie evenementen ingspire
Happinez Festival 2017 - Beleef de wereld van Happinez met inspirerende lezingen, workshops, muziekoptredens, yogalessen, food en de leukste stands en shops. Georganiseerd door het mindstyle magazine Happinez.
15 t/m 17 september 2017
LOCATIE: Fort Voordorp (Groenekan | Utrecht)
PRIJS: tickets vanaf €50,-

Ontdek meer en bestel je Happinez kaartjes!

Spiritualiteit & zingeving


Spirituele beurzen en events voor iedereen die geïnteresseerd is in spiritualiteit, bewustwording en zingeving met inspiratie op alternatief, paranormaal en spiritueel gebied. Ontdek meer over het ontastbare, karma, de ziel, levensvragen en andere spirituele onderwerpen en volg spirituele workshops, lezingen en readings.

Paraview spirituele beurs
Kom langs voor advies over liefde, werk, (alternatieve) gezondheid, spirituele groei of uw persoonlijke voorspellingen. Bezoek mediums, astrologen, hypnotherapeuten auralezers, reikimasters en masseurs. Vind ook producten als boeddha's, wierook, gezondheidsstenen, sieraden & inzichtkaarten.
Data & locaties & tickets
06-07 mei 2017- Apeldoorn
13-14 mei 2017 - Eindhoven
20 - 21 mei 2017 - Leiden

Bestel Paraview ticket
Laat je inspireren door de Lotus bloem!
Lotusbeurs Body Mind Soul
de grootste spirituele beurs van Nederland in het teken van KLEUR, een thema dat zich zal vertalen naar de workshops, opleidingen, lezingen, catering én het aanbod van spirituele producten en diensten. Ook ‘gezondheid’ blijft een belangrijk thema op de Lotusbeurs.
12 maart 2018
LOCATIE: Houten, Meidoornkade 24, 3992 AE
PRIJS: inschrijving nog niet geopend
Spirituele beurs vol inspiratie met lezingen, demonstraties, bestsellerauteurs & workshops. Bestel je Lotusbeurs kaartje
Inspiratie Life Time Festival persoonlijke ontwikkeling inspire
Lifetime Festival - Authentiek Leiderschap. Een festival vol bijzondere workshops, boeiende lezingen en verrassende activiteiten met als thema 'Authentiek Leiderschap'.
Kom genieten van inspirerende trainers in een prachtige Drentse omgeving en neem weer meer leiding over je eigen leven.
Datum nog onbekend (juni 2017)
LOCATIE: Opleidingscentrum Mirre, Valthe (Drenthe)
PRIJS: vanaf 95,- euro voor 1 dag voor volwassenen.

Ontdek meer en bestel je LIFE TIME Festival kaartje!

Meditatie, Mindfulness & Yoga


Inspirerende evenementen gericht op Meditiatie, Yoga en Mindfulness. Kom in balans en in verbinding met jezelf! Volg workshops, leer yogahoudingen, ademhalingstechnieken en doe inspiratie op om Mindful in het moment te leven!

Yoga Festival 2016
Dutch Yoga Festival Terschelling
Voor bewust bewegen en ontspannen genieten. Dompel je onder in een unieke yogasfeer aan zee! Met vele vormen van yoga onder begeleiding van inspirerende docenten.
23 t/m 25 juni 2017
LOCATIE: Terschelling
PRIJS: is € 235,- pp incl. btw, workshops, verblijf in eigen tent, eten, Yogi Tea, huurfiets en bagagevervoer op het eiland. Bestel je YOGA kaartje
Zen festival met zenmeditatie augustus | ingspire.nl
Zen festival - Het 1ste festival in Nederland gericht op zen meditatie! Een dag met live muziek, standhouders, foodtrucks, meditaties voor beginners & gevorderden, inspirerende lezingen en bijzondere workshops zoals meditatief boogschieten. Mede organisator DJ Charly Lownoise wil meer mensen de kans geven de voordelen uit meditatie te halen. Kom jij ook?
19 augustus 2017
LOCATIE: het Openluchttheater Cabrio in Soest (van 12:00 uur tot 20:00 uur)
PRIJS: 39,95,-
Ontdek meer en bestel je ZEN Festival kaartje!

Meditatie is concentratie, maar ook gezelligheid!

Gezondheid en Voeding


Inspirerende evenementen op het gebied van gezondheid, gezonde voeding en meditatie. Met diverse workshops en boeiende seminars over bijvoorbeeld lekker verantwoord eten, beweging, healing, natuurlijke producten en gezond koken.

Nationale gezondheidsbeurs 2017, de 10de editie
De Nationale GezondheidsBeurs
Laat je inspireren op het gebied van GEZONDHEID met workshops, presentaties, proeverijen! Volop keuze uit diverse thema’s zoals: Eten & Drinken, Body & Mind, Sport & Fitness en Medisch & Zorg. Absoluut een aanrader voor een gezellig ontspannen én gezond dagje uit!
01 t/m 04 februari 2018
Jaarbeurs (Utrecht)
SPECIALE AANBIEDING:
bezoek De Nationale GezondheidsBeurs met 50% korting. Bestel kaarten via www.gezondheidsbeurs.nl of 026 377 97 36 mét actiecode INGSPIRE en betaal geen € 20,- maar slechts € 10,- per ticket!
Dutch Tea Festival | Inspirerend en gezond leven | Ingspire
Dutch Tea Festival
Inspirerend festival voor Tea-lovers. Wist je dat thee, na water, de meest gedronken drank ter wereld is? Ontdek op het Dutch Tea Festival een theemarkt, theeceremonies, workshops en alles wat je altijd al over thee hebt willen weten!
28 mei 2017
LOCATIE: DeFabrique |Utrecht
PRIJS: nog onbekend
Website Dutch Tea Festival
het gezondUIT-Tuinfeest!
het gezondUIT-Tuinfeest!
Voor een gezellige, inspirerende dag gezond genieten! Wandel over het blotevoetenpad, ontdek de kracht van kruiden, krijg interessante voedingstips, maak je eigen kruidenthee en gebruik je spieren tijdens een lesje yoga.
Datum nog onbekend (September 2017)
LOCATIE: In de schitterende omgeving van landgoed Zwaluwenburg & de kruidentuinen van A.Vogel (Veluwse bossen,’t Harde).
PRIJS: €19,95,-
Bestel je gezondUIT-Tuinfeest! kaartje

Beauty, massage & Wellness


Een ontspannen dagje uit? Massages die ontstressen? Onder dit thema vind je inspirerende evenementen op het gebied van innerlijke ontspanning en uiterlijke verzorging. Met verschillende workshops, ontspannende massagebehandelingen, huidanalyse consult en tips op het gebied van schoonheidsbehandelingen etc..Kortom volop genieten!

Jouw evenement ook op onze pagina? Neem contact op via info@ingspire.nl voor meer informatie over de mogelijkheden.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.