In 3 stappen naar een lichter leven

juli 4, 2016  by Admin  •  Inspiratie momenten Spirituele groei

Onderstaande 3 teksten gaan over het leven in het Hier en Nu en sluiten mooi op elkaar aan. Krachtige woorden die bijdragen aan meer innerlijke rust en die er voor zorgen dat je in een positieve flow terecht komt!

1. Ruim op..

Je hoofd leegmaken begint met al het overbodige weg te gooien. Door op te ruimen ontstaat er beter zicht en zul je het vanzelf ruimer zien.

Meer innerlijke rust: Je hoofd leegmaken begint met alle overbodige weg te gooien | Ingspire

2. Focus

Wat zwaar voelt mag je laten gaan. Focus op het goede. Alles weggooien is niet nodig bewaar wat goed voelt en richt je aandacht hier op.

Focus op het goede: Alles weggooien is niet nodig bewaar wat goed voelt | Ingspire

3. Innerlijke rust

Dat wat goed voelt neem het mee in het Nu. Het moment van Stilte geeft vele seconden aan innerlijke rust die je laat genieten van dat ogenblik.

Innerlijke rust: Dat wat goed voelt neem het mee in het nu | Ingspire

“Het schrijven van teksten geeft het gevoel mijzelf te mogen zijn. Ze maken mij sterker in wat ik voel. Woorden die mij laten nadenken en die iets extra’s geven aan het leven. Geen zinnen die moeten of verwacht worden maar korte zinnen die emoties verwoorden. Soms zoek ik naar een rode draad en dan komen woorden samen in spreuken die elkaar versterken. De achtergrond die ik heb gebruikt is een bewerkte luchtfoto. Fotografie is een hobby van mij.” ~ Connie

  • Connie
    Zoveel mooie spreuken gelezen die emotioneel ook binnenkomen. Ingspire heeft mij inspiratie gegeven om te schrijven.
    Connie

    Levensmotto: Voel het leven dat gedragen wordt door jezelf

    Via Google heb ik deze site ontdekt en heb er zoveel mooie spreuken gelezen die een waarheid als een koe zijn en die emotioneel ook binnenkomen. "Een waardevol leven is een verzameling van dankbare momenten" is mijn favoriete spreuk van Ingspire. Ingspire heeft mij inspiratie gegeven om te schrijven. Wens jullie veel succes met deze mooie site!

cog

Leave a comment

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.