Hoe mindful zijn met een kopje Yogi Tea

januari 7, 2017  by Admin  •  Inspiratie momenten Mindfulness
Hoe mindful zijn met een kopje YOGI TEA ingspire

Wanneer je even geen tijd hebt om te mediteren, bouw dan een mindfulness momentje in bij simpele dagelijkse handelingen zoals het drinken van een kopje thee.

Wanneer je mindfulness toepast op het drinken van een kopje thee, dan wordt je getraind om bewust je aandacht ergens op te focussen.

We mogen wel geloven dat we ervoor kiezen waar we onze aandacht op vestigen in ons dagelijks leven, maar in werkelijkheid worden we grotendeels gedreven door gewoontes en impulsen. Door bewust te kiezen waar we onze aandacht op richten, worden we bewust van het keuze proces. Hierdoor komen we erachter hoe weinig controle we eigenlijk hebben over waar we onze aandacht op vestigen.

Bewuste keuzes maken

Het drinken van een kopje Yogi Tea is een uitstekende manier om bewustzijn te ontwikkelen. De ayurvedische theerecepturen van Yogi Tea prikkelen de zintuigen wat er voor zorgt dat jouw geest minder snel afdwaalt. Het helpt je jouw aandacht erbij te houden of om terug te komen in het Hier en Nu.

Daarnaast door te observeren hoe we eenvoudige beslissingen maken zoals water inschenken, een theezakje weggooien of thee doorslikken, worden we bewust van handelingen die vaak onbewust worden uitgevoerd. Door mindful een kopje thee te drinken, oefenen we het maken van bewuste keuzes.

De energie van Mindfulness

Het leren inzien wanneer wij op de automatische piloot draaien, stelt ons beter in staat verandering en bewustzijn door te voeren. Met de energie van mindfulness leer je opnieuw diepgaand te kijken en verwerf je inzicht wat noodzakelijk is om te kunnen transformeren.

Het kan beginnen met thee drinken om dit bewustzijn te oefenen, wat later uitgebreid kan worden naar andere aspecten in het leven.

Kies jouw kopje YOGI TEA

Inspirerend leven: Yogi Tea voor de koude dagen
Spiritueel leven: Yogi Tea thee meditatie voor het ontwikkelen van bewustzijn | ingspire
Mindfulness Thee Meditatie Choco Chili Yogi Tea | ingspire
Leave a comment

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.