Citaat van Ingspire – Laat achter je wat was, laat gaan wat moet en laat zijn wat is

april 14, 2017  by Admin  •  Acceptatie & loslaten De mooiste spreuken & levenslessen

Citaat van Inge Ingspire.nl: Laat achter je wat was, Laat gaan wat moet, Laat zijn wat is - www.ingspire.nl

We hebben weer een inspirerende spreuk zelf bedacht:

Laat achter je wat was, laat gaan wat moet en laat zijn wat is” ~ Inge Ingspire.nl

Laat achter je wat was

Dingen loslaten is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Begin daarom eerst met het leren accepteren van de kleine (dagelijkse) dingen. Het is heerlijk om nu (op dit moment) even achter je te laten wat was. Door los te laten kom je terug in het huidige moment. Hiermee creëer je even tijd voor jezelf en besef je dat er een toekomst is.

Laat gaan wat moet

Het is makkelijk om bezig te blijven. Vaak willen en moeten we van alles waardoor het hoofd snel vol raakt en we voorbij gaan aan het huidige moment. Maar wat is nu écht belangrijk? Als je noodgedwongen de energie hebt om enkel 2 dingen op deze dag te doen, wat laat je dan gaan?

Laat zijn wat is

Er ontstaat ruimte door de dingen te laten zijn voor wat ze zijn. Ruimte voor  zelfreflectie en diepe ontspanning wat uiteindelijk leid tot meer voldoening. Deze spreuk van Ingspire kan je gebruiken als mantra. Om te oefenen in het verbonden zijn met het huidige moment, door elk moment bewust te ervaren.

Bekijk ook onze mooiste spreuken over loslaten en quotes voor echte verandering of doe meer inspiratie op voor een mindful leven.

Bron: Ingspire.nl


2x Leuke cadeau tips voor bewustwording

Leave a comment

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.