Citaat: De cursus Omgaan met Teleurstellingen gaat wederom niet door…!

juli 5, 2014  by Admin  •  Grappige spreuken Ingezonden spreuken Spreuken die je kracht geven in zware tijden

Citaat: De cursus Omgaan met Teleurstellingen gaat wederom niet door...!
Treffend citaat van Herman Finkers. Herman Finkers is een Nederlandse cabaretier die bekend staat om zijn woordgrappen en omgekeerde logica. Na een relatief lange pauze vanwege gebrek aan inspiratie en door de ziekte die hij kreeg (Chronische Lymfatische Leukemie), keerde hij terug op het podium.

Ontdek nog meer Nederlandse spreuken over acceptatie en omgaan met teleurstellingen. Deze bundeling van betekenisvolle woorden inspireren onze geest en het hart en zorgen voor een moment van bezinning. De waardevolle spreuken zijn uit het hart gegrepen en kunnen ons helpen om te relativeren, door moeilijke tijden te komen of brengen steun.

Waardeer jij deze spreuk? Deel dit met plezier en inspireer anderen. Als spreuk van de dag spreuk, spreuk van de week of als inspiratie voor elk moment!

Heb jij onze Cirkel ketting en Veerkracht ketting al gezien?

Een mooie veerkracht ketting en terug in je kracht ketting met speciale betekenis. Leuk om als cadeautje te geven aan jezelf (!) of aan een vriendin.

Comments:

  • Admin 5 juli 2014 om 14:50

    Deze spreuk is ingezonden door Jan.

    “Passende tekst rondom de acceptatie van ziekte (CLL). Deze quote van Herman Finkers geeft in essentie aan dat acceptatie een eigen proces en opgave is.”

    Bedankt dat je dit wil delen, een passend citaat!

Leave a comment

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.