Citaat – Als je naar de zon draait, dan valt de schaduw achter je

november 8, 2015  by Admin  •  Positieve spreuken

Optimistische quote: Als je naar de zon draait, dan valt de schaduw achter je

Positieve spreuk:

Als je naar de zon draait, dan valt de schaduw achter je

Deze spreuk is afgeleid van onderstaand citaat van de beroemde Amerikaanse dichter genaamd Walt Whitman.

Turn your face toward the sun and the schadows will fall behind you” – Walt Whitman.

Walt Whitman (1819 – 1892) droeg een eigen levensfilosofie uit: de filosofie van de van God en godsdienst bevrijde mens die krachtig op eigen benen staat. Het werk van Walt Whitman heeft iets blijmoedigs en levensbevestigends.

Tips en inspiratie voor meer optimisme

Comments:

 • Marit 4 december 2015 om 13:54

  Als je naar de zon draait,dan valt de schaduw achter je vind ik een mooie spreuk, omdat ik het mooi vind om altijd het positieve in alles proberen te vinden Ik streef daar iedere dag naar Dus de spreuk past bij me.

 • vanessa 5 december 2015 om 08:39

  Deze spreuk straaalt zoveel positiviteit uit.. en dat is hoe ik in het leven wil staan!!! Dank je

 • Charlotte 6 december 2015 om 12:23

  ‘Als je naar de zon draait, dan valt de schaduw achter je’
  Deze spreuk vind ik zo mooi om dat deze positiviteit hoop en levenskracht uitstraalt. Dit past bij mij. Ik kijk niet graag naar de schaduw, ik geniet meer van de zonnestralen die in mijn gezicht vallen. Letterlijk en figuurlijk. 🙂

Leave a comment

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.