365 dagelijkse inspiraties van Thich Nhat Hanh

augustus 5, 2016  by Admin  •  Geen categorie Inspiratie momenten

Je Ware Thuis

Wat een mooi boek hebben wij in onze handen: Je ware thuis met 365 inspirerende gedachten die je terugbrengen naar de ware essentie van een mindful leven.

Aandachtig aanwezig zijn

In dit boek speelt de leer van Mindfulness een centrale rol; leven in het huidige moment, zonder je te verliezen in gedachten over de toekomst of het verleden. Het is de spil van boeddhistische meditatie en het pad dat je terugbrengt naar je ware thuis zoals de schrijver Thich Nhat Hanh het huidige moment noemt.

De kleurrijke kaft springt in het oog en maakt je nieuwsgierig het boek verder te ontdekken.
Het binnenwerk is eenvoudig ontworpen, het zorgt ervoor dat je niet wordt afgeleid van de ware essentie van de teksten. De korte teksten van het boeddhisme en over het leven inspireren, onthullen inzichten en geven instructies die transformerend werken.

Je ware thuis: 365 dagelijkse inspiraties van Thich Nhat Hanh | ingspire.nl
Lezersrecensie: Je ware thuis van zenmonnik Thich Nhat Hanh | ingspire

Juweeltjes van wijsheid voor élke dag

Dit boek lees je niet zomaar in één dag uit. Je ware thuis leent zich uitstekend om elke dag één of meerdere wijsheden te lezen en deze tot je te nemen. Leg het boek op je nachtkastje of sla op gevoel een bladzijde open en lees de teksten met een ‘open mind’.

De verscheidenheid en diepgang van de lessen kunnen je kostbare momenten van inzicht brengen. Sommige teksten kunnen helder zijn, een keerpunt in je leven betekenen. Andere teksten zijn wellicht minder toegankelijk of kunnen onduidelijk voor je zijn. In dat geval kan het helpen om te visualiseren dat je tegenover de grote zenmeester zit en hij jou toespreekt met die tekst. Op een passend moment kan de tekst alsnog zomaar binnenkomen.

Over de auteur

Als geen andere hedendaagse spirituele leider weet Thich Nhat Hanh – zenmonnik, dichter, vredesactivist en leider van de Geëngageerde boeddhistische beweging – met zijn wijsheid en vaardigheid het hele spectrum van de menselijke ervaring te bestrijken.

Bij BBNC uitgevers kan je het nieuwste boek van spiritueel leider Thich Nhat Hanh bestellen of bestel  Je ware thuis via Bol.com

Bron: www.ingspire.nl

Leave a comment

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.